Ce se intampla in timpul unui tratament facial? Sunt sigura ca v-ati pus aceasta intrebare. Mai ales daca nu ati beneficiat niciodata de acest tip de tratament benefic! Un tratament facial îmbunatateste aspectul pielii. Deoarece tipurile de piele difera de la o persoana la alta, procedurile si produsele folosite la tratamentul facial pot diferi. Un tratament facial este, de obicei, adaptat nevoilor clientelor, dar toate tratamentele faciale au o rutina de baza pe care o folosesc majoritatea profesionistilor din domeniul ingrijirii pielii.

Ce se intampla in timpul unui tratament facial?

Masajul utilizat intr-un tratament facial stimuleaza fluxul sanguin si aduce sange nutritiv celulelor pielii. Tratamentele faciale sunt relaxante, precum ai terapeutice. Diferite aparate specializate sunt folosite pentru a trata pielea, dar acest serviciu spa poate fi efectuat si manual.

Majoritatea afectiunilor cutanate beneficiaza de procedurile si produsele utilizate in tratamentul facial. Pentru tratarea pielii trebuie sa apelam la un dermatolog sau un estetician. De cele mai multe ori, trebuie sa recunoastem ca vom apela la un estetician, care va avea intotdeauna solutii alternative de tratare a tenului.

Tipuri de ten
Tenul normal este analizat, curatat si hidratat, iar un estetician ii aplica un masaj facial. O masca hranitoare este aplicata pe piele și apoi îndepartata corespunzător. Hidratantul pentru pielea normala se aplica dupa indepartarea mastii.

Tenul uscat este analizat, curatat si hidratat in timpul tratamentului facial. Este posibil sa se efectueze un masaj si apoi se aplica o masca si se lasa un timp pentru ca aceasta sa actioneze. Un hidratant pentru pielea uscata se aplica la sfarsitul tratamentului.

Tenul mixt este analizat, curatat, hidratat, masat si o masca pentru ten mixt se va aplica in timpul tratamentului facial. Unii specialisti in ingrijirea pielii folosesc două masti diferite pe fata pentru a trata diferite zone specifice tenului mixt. Pielea este hidratata la sfarsitul tratamentului fie cu un hidratant de ten mixt, fie cu doua hidratante diferite.

Tenul cu acnee este curatat si gomat, iar cosurile si punctele negre sunt extrase. O masca destinata tratarii acneei este, de asemenea, aplicata si se scoate la momentul potrivit. Un hidratant adecvat pentru acnee se aplica la sfarsitul tratamentului.

Consideratii
Inainte de tratamentul facial, este important sa va informati specialistul in domeniul ingrijirii tenului cu privire la orice alergie! Ingredientele din unele produse utilizate in unele tratamente pot provoca reacții alergice. Daca aveti piele sensibila, trebuie sa ii comunicati aceasta specialistului in tratamente faciale.

Beneficii
Pielea normala ramane clara si radianta atunci cand sunt beneficiem de tratamente faciale periodic. Masajul facial cu aburi folosit pe clientele cu pielea uscata, in general, va face tenul mai hidratat. Acest tip de masaj este benefic si pentru tenul mixt. Produsele folosite pe pielea afectata de acnee ar trebui sa imbunatateasca mult starea tenului în timp, in cazul in care clienta respecta instructiunile cosmeticienei cu privire la modul de ingrijire a pielii acasa.

Aging Skin
Tenul imbatranit este curatata, hidratat si masat in timpul tratamentului facial. O mască de exfoliere pentru imbatranirea pielii este folosita pentru a inmuia cutele si ridurile. Daca se aplica o masca, aceasta va fi îndepartata după momentul potrivit si se aplica o crema sau lotiune pentru tratarea pielii mature. In cazul tenului flesc, masajul facial tonifica si confera pielii o straluzire sanatoasa.

Pentru a afla mai multe despre tratamentul facial, acceseaza  Z-Wellness&SPA sau fa o programare acum la 0744.48.48.99!