Incepem luna septembrie cu prima oferta! Oferta Saptamanii cu lipolaser si impachetari doar la Z-Wellness&SPA®. Oferta consta in 5 sedinte de lipolaser a 40′ fiecare si 5 sedinte de impachetare a cate 40′ fiecare. Avem deci 400′ de terapii la pretul de doar 275,-RON!!!

Trebuie sa mentionam ca aceasta oferta se adreseaza doar clientelor noi ale salonului si este valabila doar in intervalul orar 11.00-16.00, de luni pana vineri. Avem asadar un inceput de luna cu o oferta „Happy Hour”!

Aceasta combinatie de lipolaser cu impachetari ajuta la scaderea in centrimetri si greutate.

Terapia cu Lipolaser este sigura, non-invaziva si nedureroasa. Se actioneaza doar cu aparatul, fara produse cosmetice. Laserul patrunde in profunzime, pana la grasime fara durere sau urme. Undele laser sunt relglate sa actioneze doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele sanguine sau masa musculara.

Se poate observa o pierdere de volum de 2-4 cm dupa fiecare sedinta de Lipolaser.

Tunelul cu infrarosii este considerat ca fiind sauna moderna unde razele infrarosii patrund aproximativ 5 cm in tesuturi si actioneaza im mod direct asupra celulelor adipoase. Caldura acuta generata de razele infrarosii topeste efectiv grasimea acumulata in exces de corpul nostru.

Printre efectele remarcabile putem enumera: circulatia sanguina este imbunatatita, fortifica sistemul imunitar, corpul slabeste in kilograme cat si in centimetri. Informativ, la tunel putem arde 800 de calorii intr-o sedinta de 40 minute!

Va asteptam asadar sa va programati la 0744 48 48 99!

Oferta Saptamanii cu lipolaser si impachetari doar la Z-Wellness&SPA®

Va dorim o toamna insorita si plina de energie pozitiva!