A doua saptamana din Septembrie vine cu o surpriza noua! Oferta Saptamanii cu cavitatie doar la Z – Wellness & SPA.

Oferta cuprinde 4 sedinte de radiofrecventa cu 4 sedinte de vacuum cu radiofrecventa, cu 4 sedinte de cavitatie si cu 4 sedinte de presodrenaj. Un total de 320 de minute de terapii la pretul de doar 430,-RON!

Asa cum v-am obisnuit pana acum, aceasta oferta se adreseaza doar clientelor noi ale salonului si doar in intervalul orar 11.00 – 16.00, de luni pana vineri.

Radiofrecventa se poate efectua la nivel corporal cat si facial. Aceasta genereaza o caldura profunda prin biostimulare la nivelul celulelor. Efectul spectaculos in acest tip de terapie este tonifierea conferita, care poate fi evidentiata inca de la prima sedinta!

La nivel facial observam efectul de reducere a ridurilor, imbunatatind textura pielii. La nivel corporal, celulita dispare iar aspectul pielii este intinerit, ferm, tonifiat.

Recomandam un tratament complet de 20 de sedinte, cu o frecventa de 2 sesiuni saptamanale, in functie de structura pielii. Dupa incheierea tratamentului, clientul va trebui sa astepte 45 zile pentru a relua tratamentul.

Sedintele de vacuum cu radiofrecventa contribuie la pierderea in circumferinta a corpului si stimuleaza metabolismul tesuturilor. Reduce celulita actionand la diferite adancimi, topind adipocitele. In acelasi timp, provoaca o difuzie rapida a caldurii in peretele celular care depaseste limita de elasticitate pana la ruperea fibrelor.
Recomandam 15 sedinte a cate 40 minute de vacuum cu radiofrecventa unde putem obtine efecte asemanatoare liposuctiei chirurgicale.

Cavitatia sau liposuctia virtuala actioneaza asupra corpului uman prin unde acustice la o intensitate foarte mare dar cu o frecventa joasa. Aceste unde distrug adipocitele. Este bine sa specificam aici ca adipocitele sunt acele celule din organism ce contin lipide. Se mai numesc si celule adipoase care, prin gruparea cu multe alte celule si tesut conjunctiv, formeaza tesutul adipos, grasimea.

Terapia cavitationala actioneaza direct asupra acestor celule care sunt distruse definitiv, urmand ca aceste grasimi dislocate sa fie fluidizate si eliminate prin drenaj limfatic. Avem astfel un efect pe termen lung, de reducere al mediului de stocare a grasimilor din corp prin reducerea numarului de adipocite.

Presodrenajul cu infrarosii, impreuna cu presodrenajul limfatic controleaza anumite zone ale corpului prin intermediul unui costum conectat la o unitate de comanda. Costumul contine un numar variabil de camere de aer, dar si conectori care difuzeaza raze infrarosii. Astfel, efectul este dublu: drenajul limfatic este completat de efectul de slabire. Presoterapia reactiveaza circulatia sanguina si limfatica, elimina toxinele acumulate in organism, elimina senzatia de picioare umflate sau grele.

Va asteptam asadar sa va programati la 0744 48 48 99!

Oferta Saptamanii cu cavitatie doar la Z – Wellness & SPA