Ultima oferta din luna septembrie vrea sa combata retentia de apa! Oferta Saptamanii – combaterea retentiei de apa | Z-Wellness&SPA®

Oferta consta in 5 sedinte de masaj anticelulitic combinate cu 5 sedinte de presodrenaj. Primiti cadou o impachetare la tunel. Toate acestea la pretul de doar 380,-RON!!

Tunelul cu infrarosii este considerat ca fiind sauna moderna unde razele infrarosii patrund aproximativ 5 cm in tesuturi si actioneaza im mod direct asupra celulelor adipoase. Caldura acuta generata de razele infrarosii topeste efectiv grasimea acumulata in exces de corpul nostru.

Printre efectele remarcabile putem enumera: circulatia sanguina este imbunatatita, fortifica sistemul imunitar, corpul slabeste in kilograme cat si in centimetri. Informativ, la tunel putem arde 800 de calorii intr-o sedinta de 40 minute!

Masajul anticelulitic stimuleaza circulatia sanguina si limfatica. Prin aceasta, corpul nostru va elimina toxinele si apa in exces retinuta in tesuturi. Pe langa faptul ca eliminam celulita, pielea devine mai ferma si mai elastica, iar muschii se tonifiaza.

Masajul anticelulitic poate fi o solutie foarte eficienta prin faptul ca actioneaza la nivelul cauzei. Printre efectele benefice putem enumera: stimuleaza circulatia sanguina arteriala si venoasa, stimuleaza eliminarea toxinelor din organism, diminueaza stratul adipos, scade circumferinta corporala, imbunatateste aspectul si tonusul pielii.

Presodrenajul cu infrarosii, impreuna cu presodrenajul limfatic controleaza anumite zone ale corpului prin intermediul unui costum conectat la o unitate de comanda. Costumul contine un numar variabil de camere de aer, dar si conectori care difuzeaza raze infrarosii. Astfel, efectul este dublu: drenajul limfatic este completat de efectul de slabire. Presoterapia reactiveaza circulatia sanguina si limfatica, elimina toxinele acumulate in organism, elimina senzatia de picioare umflate sau grele.

Va asteptam sa va programati la 0744 48 48 99!

Oferta Saptamanii – combaterea retentiei de apa | Z-Wellness&SPA®