Lipolaserul este o procedura cosmetica pentru a elimina grasimea corporala si este la fel de eficienta ca si liposuctia traditională, fara spitalizare, insa.

Atat liposuctia laser cat si liposuctia tradițională indeparteaza grăsimea, dar nu in acelasi mod! Liposuctia cu laser utilizeaza caldura pentru a lichefia celulele adipoase inainte de a le elimina. Acest lucru face ca indepartarea sa fie mai ușoara, accelerează timpul de recuperare si ajuta la activarea fermitatii pielii tratate. Da, ambele liposuctii indeparteaza grasimea, doar ca, lipoza laser este mai puțin invaziva.

Iti poate remodela corpul!

Lipolaserul este o procedură care va poate schimba dramatic conturul corpului si forma fizica. Daca aveti acele „aripioare de grasime”, liposuctia cu laser este solutia. Este ideala pentru tratarea unor zone cum ar fi:

  • Abdomen
  • Solduri
  • Coapsele superioare
  • Gat
  • Barbie
  • Si multe alte zone

Sigur ati auzit despre liposucția cu laser ca este un tratament de scadere in greutate. In urma acestor proceduri este posibil sa renunti la cateva kilograme, dar motivul real pentru a considera liposuctia laser este conturul corpului, pierderea in centimetri, nu pierderea in greutate. Liposucția laser este ideala pentru tratarea acelor aripioare de grasime care nu dispar, chiar si atunci cand aveti o greutate sanatoasa si mergeti la sala regulat.

Contribuie la fermitatea pielii

Liposuctia traditionala elimina grasimea, dar pe langa acest lucru, lipolaserul mai face ceva in plus. Contribuie la fermitatea pielii. Căldura utilizata pentru a lichefia grasimea netezeste și strange pielea. Aceasta face ca lipolaserul sa fie alegerea ideala pentru pacientele care au o elasticitate scazuta a pielii. Mai putina grasime si o piele mai ferma!

lipolaser

Daca nu doriti sa treceti printr-o perioada de recuperare fizica si psihica necesara după liposuctia traditionala, alegeți lipolaserul! Cu aceasta procedura non-invaziva nu veti trece prin traume fizice sau psihice.

Lipolaserul ofera rezultate permanente

Celulele de grasime nu se regenereaza la varsta adulta. Asa ca, odata ce tratezi o zona cu lipolaser, grasimea nu se va intoarce! Nu veti mai avea pe viitor acele aripioare de grasime o data ce au fost inlaturate cu lipolaser. Desigur, acest lucru nu inseamnă puteti sa va ingrasati. Dacă cresteti in greutate, puteti dezvolta grasime in alte zone.

Sunteti gata sa aflati mai multe despre liposucția cu laser? Sunati-ne astazi!