Cum combatem celulita si toxinele din organism

Iata, ne reintalnim din nou, dupa sarbatori si minivacante, in care, fie vorba intre noi, am cam exagerat din punct de vedere culinar… Am traversat si o perioada mai rece, cu temperaturi negative, care ne-au determinat sa consumam mai multe grasimi pentru a acoperi necesarul de energie din organism.

Pentru a mentine un organism tonifiat si energizat, trebuie sa eliminam toxinele acumulate in aceasta perioada de sarbatori si vacante. Pentru aceasta, noi, la Z-Weelness&SPA am pregatit un pachet de detoxifiere prin impachetari la tunel cu infrarosu si masaj anticelulitic. Razele infrarosii patrund in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor adipoase. Aceste raze, prin caldura puternica emisa, topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Specificam aici efectele procedurii prin impachetari la tunel: se imbunatateste circulatia sangvina, fortifica sistemul imunitar, reducere in centrimetri si kilograme a corpului nostru. Transpiratia eliminata prin aceasta procedura contine aproximativ 25%-30% toxine si metale grele si aproximativ 70%-75% apa aflata in exces!

Masajul anticelulitic este complementar procedurii de impachetare la tunel si este una dintre cele mai eficiente metode de a trata celulita. Acest tip de masaj stimuleaza circulatia sangvina si limfatica. Prin aceasta, corpul nostru va elimina toxinele si apa in exces retinuta in tesuturi. Pe langa faptul ca eliminam celulita, pielea devine mai ferma si mai elastica iar muschii se tonifiaza. Masajul anticelulitic poate fi o solutie foarte eficienta prin faptul ca actioneaza la nivelul cauzei. Printre efectele benefice, amintim stimularea circulatiei sangvine arteriale si venoase precum si stimularea eliminarii toxinelor din organism.

 

Aceasta oferta consta in 5 impachetari la tunel cu infrarosu combinate cu 5 sedinte de masaj anticelulitic. Oferta este valabila doar pentru clientele noi. Aceasta oferta este limitata si este valabila in perioada 29 Ianuarie – 6 Februarie 2018. Acest pachet are pretul de 349,- RON si se poate achizitiona in salon, cu plata cash sau card, sau  prin transfer bancar – detalii si programari la 0744.48.48.99.

Z-Wellness&SPA, alege un loc pentru trup si suflet!