Remodelare corporala si cosmetica pentru tranzitia de la anotimpul rece la cel cald!

Iata ca soarele (in cele din urma) incepe sa apara si ne luam incet, incet la revedere de la iarna. Acum este timpul sa ne debarasam de rutinele actuale de ingrijire a pielii.

La fel cum va alegeti garderoba in functie de anotimpuri, ar trebui sa va alegeti si produsele cosmetice. Aceasta este necesara pentru a va proteja tenul impotriva elementelor in schimbare.

remodelare corporala

Incepeti intotdeauna cu un scrubbing!


Aerul rece din iarna poate provoca acumularea de celule moarte ale pielii și toxine, acumulate din mediul inconjurator.

Pe masura ce temperatura incepe sa creasca, o exfoliere usoara va elimina aceste celule moarte de pe suprafata pielii. Aceasta va fi proaspata si radianta pentru primavara. Procedura se face o data pe saptamana.

Curatare profunda


Indiferent de cât de bina arata pielea, veti avea nevoie de un hidratant de zi cu zi. Pielea trebuie sa fie echilibrata si hidratata.

Schimbati-va crema hidratanta pentru ceva mai usor. Acest lucru inseamna ca veti crea suficienta umiditate pentru piele, fara a bloca porii ceea ce va poate face cu siguranta vacanta de vara placuta!

Mariti factorul de protectie solara!


Presupunem ca folositi produse cu SPF pe tot parcursul anului. Este si mai important sa le folositi mai ales in lunile mai calde. Nu numai ca va protejeaza pielea de razele UV daunatoare, ci si previne imbatranirea pielii.

Foarte multe persoane nu aplica o protectie solara. Fara nicio scuza in acest sens. Mai ales ca, folosirea unei protectii solare in rutina dumneavoastra de zi cu zi este acum atat de facila. Puteti alege o multitudine de branduri cosmetice, ce au SPF în produsele lor.

Nu uita ochii!


Pe masura ce soarele devine mai puternic, esti mai predispusa la sclipiri mai dese. Desi o pereche de ochelari de soare poate parea o solutie evidenta, folositi intotdeauna o crema de ochi. Toate acestea pentru a combate liniile fine si ridurile care se pot forma in jurul ochilor.

Pastrati-va „proaspata”!
Desi puteti avea crema sau tratamentul preferat, pielea frumoasă începe cu alimentatia dumneavoastra zilnica.

Asigurați-va ca mancati suficiente fructe si legume bogate in antioxidanti si grasimi sanatoase din peste si nuci. Medicii recomanda sa beti cel puțin opt pahare de lichide in fiecare zi pentru a preveni deshidratarea. Si bineinteles pielea flasca si ridurile.

Z – Wellness & SPA® – salon de remodelare corporala

Va asteptam la noi in salon sa va pregatim pentru o tranzitie in primavara. Cu proceduri de detoxifiere, scrubbing corporal, impachetari la tunel infrarosu, radiofrecventa hexapolara, presodrenaj cu infrarosu, lipolaser, cavitatie.

Programari la 0744.48.48.99, de Luni pana Vineri, intre orele 9 – 21 sau Sambata, de la 9 – 15.

Va asteptam cu drag!

#alegeunlocpentrutrupsisuflet